Som beskrevet i det foregående indlæg her på bloggen, så var det ikke overdrevet brug af restaurationer, som blev kendetegnende for vores lille tur til de varme lande
Men noget vi ikke elsker, er at skulle betale en halv jetjager for maden. Det er stadig bare pølsehorn, hvor hoveddelen består af lyst hvedemel og en pølse, men det lille “tuch” af en ekstra smag, gør dem lige lidt bedre og meget sjovere
Det stod derefter på køl mens jeg tilberedte det andet. En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Meget grænseoverskridende, når man som jeg er bange for både kulde, fart og højder. Men til min helt store overraskelse også ret sjovt – og virkelig god træning
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Derfor kreerede vi, som et plaster på såret, et sundt junk food måltid der bestod af speltpaneret kyllingenuggets og sprøde kartoffelbåde i ovnen serveret med en hjemmerørt skyrremo
Massen smøres på et stykke bagepapir, som er smurt med kokosolie, og fordeles i et tyndt jævnt lag. Åhh, jeg er bare helt vild med disse "vingummier", de smager virkelig syndigt og næsten som rigtigt vingummi
Jeg spiser dem på min morgenmad, som mellemmåltid og aftenssnack. De sundere valg indenfor de tørrede frugter, er abrikoser og svesker, hvor rosiner, dadler og figner lander højere oppe på kalorieskalaen
December er en af mine favorit måneder, der er bare et eller andet magisk overdenne måned og humøret er bare lige en tand højere - selvom der er mørkt næsten hele døgnet rundt
- Smelt mørk chokolade i et vandbad som hældes overden afkølede bund med peanutbutter. - Smør herefter den afkølede kage med et lag peanutbutter på (jeg brugte den økologiske fra Urtekram)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.