Mad over bål på den festlige måde
Foodieeater
Foodieeater
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 sølvbede
  • 1 chorizo
  • 1 gul courgette
  • 1 rødløg
  • 1 granatæble
  • 1 fed hvidløg
  • 8 personer
  • 40 tigerrejer
  • 1 spsk brunfarin
  • 1 kg
  • modne grofthakkede tomater
  • 2 løg
  • 1 tsk paprika
  • ½ rød chili
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 1 dl tør sherry
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 citroner
  • 4 fennikel
  • 4 æg
  • 1/2 l kærnemælk
  • 1/2 l sødmælk
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 stang vanilje
  • 8 ferskner

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.