Jeg savner virkelig den indiskeyoga-mad. Hvad skal vi have til aftensmad. Her er opskriften påindisk karrygryde medkikærterog brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
J. e. g. f. a. n. d. t. i. s. k. v. r. -. l. æ. b. m. u. W. o. å. j. p. ø. D. ,. c. h. O. q. I. V. y. K. 2. 1. 0. ½. (. ). 6. 5. F. U. 8. S. 3. H. 4. T. 7. z. s g
Jeg bruger end Madras karrypasta, som jeg har fundet i en special-butik. Mange indiske curry'er skal stå ogkoge i timevis, men denne version kan laves på en helt almindelig hverdagsaften
Server evt ris til og alt det sædvanlige til curry. 2 spsk olie sammen med. 1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og. 1 spsk gurkemeje og. 1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der hældes. 1 ds kokosmælk i sammen med. 1 ds hakkede tomater og. 1 ds kikærter. Smag til med salt og saften af 1 lime. 2 spsk olie sammen med. 1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og. 1 spsk gurkemeje og. 1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der hældes. 1 ds kokosmælk i sammen med. 1 ds hakkede tomater og. 1 ds kikærter
Jeg er i sær glad for det faktum, at jeg ikke skulle forlade hjemmet og skaffe ingredienser, da jeg havde det hele i skabene (åh ja, køkkenskabet er stadig fyldt medkikærterpå dåse
Kom den på køl i ca. Grøntsager i yoghurtmed krydderier, simpelt og perfekt til stærkt mad. Du skal bruge kogevandet fra bollerne til curryen, så gå i gang i god tid med kødbollerne
At give den god og nærende mad, er en stor del af denne følelse af velbefindende. Særligt i de perioder, hvor jeg har travlt, kan jeg mærke at min krop har brug for noget struktur omkring mine måltider, og at det, jeg fylder på den, er fyldt med god, nærende energi
Men nu er jeg i hvert fald hjemme igen, og selvom det på en måde er trist, så er det også dejligt at se venner og familie og ikke mindst komme tilbage i køkkenet, lave og spise hjemmelavet mad igen
Eksempler på grøntsager (denne gang havde jeg bare rødløg, peberfrugt, sukkerærter og lidt hvidløg). Vi oplever gang på gang, at det rent faktisk ikke er det store afsavn at droppe ris
Rør rundt og put de marinerede kikærterpå en bageplade med papir. Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Jeg er vild medindiskmad, især fordi retterne er fyldt med smag, cremethed og lækre ingredienser. Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Retten vil også gå fint til blomkålsris eller broccoliris eller på en gang dampede grønne bønner. Bloggen har også en Indisk lakseret, som er virkelig god
Jeg er fan af indiskmadog endnu større fan af både søde kartofler ogkikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.