(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. v. a. æ. o. g. l. s. i. ,. j. k. m. p. b. c. D. I. ø. V. C. y. S. M. O. K. A. w. J. ). (. 9. 4. 3. 7. 5. 1. 2. E. W. -. R. H. 8. 0. ½. B. P. F. L. 6. /. G. Ø. Å. ". é. %. k g
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Vend mandelmel og flormelis i med en dejskraber. På en bageplade med bagepapir sættes små makroner på ca
Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose med glat tylle (hvis du ikke har sådan en, kan du også bare klippe et lille hul i posen)
De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags. De er fyldt med lækker saltlakrids-ganache og cremet Dulce de leche, og de lod også til at falde i fødselsdagsbarnets smag
omgange ned i skålen med marengs. Macarons nedkøles. i massen med en dejskraber. Macarons nedkøles. ud til små runde cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir
Øver mig stadigvæk i det der med at begrænse sig. Basilikum Macarons er SÅ sindssygt lækre. Her er altså opskriften på min basilikum macaron fyldt med en helt vildt cremet og blød hvid chokolade basilikum ganache
H. e. l. o. g. i. r. s. S. å. d. b. v. t. f. a. w. k. n. J. h. æ. j. u. p. ,. y. m. A. ø. M. I. c. D. K. 6. 0. W. 8. 2. E. Æ. F. 1. 3. (. -. ). 5. /. N. T. P. L. 4. V. é
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.