The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Her serverer jeg den medmacaroni, som er (Odin forbyde det) FULDKORNSFRI. Ostesauce kommer i tusind veganske udgaver, og her kommer mit bud på en lækker, fed og cremet version, som oven i købet er sund
Bland creme fraiche med persille, hakkede mandler, champignon og løg og smag til med salt og peber. Fordel blandingen hen over torskefileterneog steg dem i en forvarmet ovn i ca
Anret den stegte torskmed urtecreme, rejer og bønner. Smag til med salt og citron. Server med ris. Urtecreme Bland creme fraiche, rejer, ærter, dild og purløg
Når de er møre, skal de i en foodprocessor eller blender med de øvrige ingredienser, og så blender du ellers bare løs, til der er cremet, ostet sauce til din macaroni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.