Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, derersuper nem og hvor man bare altid ersikker på, at resultatet bliver godt
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det blivertil en let smidig dej. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet
Til gengæld kan du selv afgøre hvor groft eller fint, brødet skal være. Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Form dejen til lige store bollereller lav en pølse og skær den I lige store dele. Fra nu af sværger jeg til denne opskrift – og kun denne – når der skal laves en seriøsburger
sovse kulør (Ja det føles som snyd, men ungerne kan godt lide når rugbrød er mørkt. sovse kulør (Ja det føles som snyd, men ungerne kan godt lide når rugbrød er mørkt
Der skal ikke bruges alverdens mærkelige eller fancy ingredienser, og det kræver sådan set kun at du i dit køkken har chokolade, smør, mel, sukker og nødder
Den afkølede æble/løg/selleri blandingen, citronskal og saft, persille (ikke på billedet), chutney, tabasco, salt og pebertilsættes det hakkede kyllingekød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.