I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Tages fra varmen, og afkøles lidt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Når det er helt fint, samles detmeddevåde ingredienser. Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Når du tager en op, så står du tilbage med et helt nærmest rent bagepapir - al snasken er nemlig blevet inde i sneglen, fordi du har bagt den i form
tilbered retten, kan den købes på dåse og sammen med kaviar, må det høre til. (Hvor får dedetfra. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Fordeldejklattermed en teske på en bageplade. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dog erstattet af det dyre smør
Jeg siddermed en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Jeg har et eller andetmed burgere. Bollerne er sprøde når de kommer ud af ovnen, hvis du ønsker lækre, bløde burgerboller så lader du dem blot stå i en times tid, så bliver de ligeså bløde som dem du kenderfrasupermarkederne
Marina er fra bloggen Badut. For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekagemednøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Må lige deleden her opskrift med jer, for det er helt klart min nye yndlings. For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyer sikkert havde en god opskrift
Vi har købt en fritøse og den skal naturligvis indvies med en omgang lækre sprøde pomfritter. Jeg er i øvrigt blevet jaget ud på terrassen med fritøsen, så slipper vi selvfølgelig også for lugten af friture i huset
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.