I skal ikke snydes for denne virkelig nemme salat med humus, perlebyg og granatæblekerner. Uha, vi fik simpelthen den bedste salat til vores aftensmad i går, og jeg tænkte den var fin lige at dele med jer herinde
En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. 1 aubergine. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg. 1 aubergine
Smør lidt olivenolie på begge sider af skiverne og drys med salt. Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehør til andet mad
også laves med hakket oksekød eller hakket kyllingekød. Halver aubergine og udhul den, så der ca. Smør halvdelen af tomatpasten i hver aubergine (godt op ad kanterne)
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.