F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
Jegspiser dem på min morgenmad, som mellemmåltid og aftenssnack. Men for at der ikke altid skal gå alt for meget sukkerchok i den, snackerjeg rigtig meget af det naturlige slik
M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
T. R. Ø. F. L. E. M. D. J. A. S. I. N. (. 2. 0. s. t. k. ). e. n. a. r. o. g. m. f. ø. j. d. b. æ. ,. å. u. i. l. p. 1. v. 4. c. h. 7. %. 8. 5. /. Y. y. K. 3. H. B. V. G
For mig skal denperfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Men denne gang tror jeg at jeg har fundet denperfekte måde at tilberede dem på
da jeg første gang faldt over opskriften var denoprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienserer blevet fjernet og justeret, så erden blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Rør flødeosten sammen med de andre ingredienser, smag til og smør påden afkølede kage. Efter et veloverstået marathon erjeg klar til at dele endnu en god opskrift
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Smelt chokolade over vandbad. Smør, sukker og vanillesukker røres, til sukkereter helt opløst i smørret
Herefter strikkes der rundt pårundpinden. Desudenerder ingen sammensyning, og derforheller ingen irriterendesyninger i nakken op toppen som baby skal ligge på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.