Det er netop ”sammenbagningen”, der gør, at man undgår de tørre kanter og at kanelsneglene forbliver bløde – og så ser det jo så fint ud med en masse snegle, side om side
Nu jeg alligvel var oppe, tog jeg på allermest provokerende vis (synes du sikkert) en løbetur, mens jeg havde sat en tøjvask i gang (som var færdig, da jeg var færdig – hvem sagde god og overskudsagtig timing
Sundere lørdagslækkerier. Jeg har lavet kagen mange gange før, og den er efterhånden også lagt på bloggen et par gange, men denne gange har jeg lavet en version med friske blåbær – og det er ikke sidste gang
5-600 g okseinderlår […]. Er du til oksekød og øl i maden er her en opskrift der virkelig er lækker og ligger godt i maven til et glas rødvin og en god pilsner i slutningen af en hård dag
Kom en olivenolie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen – ingen plastikhåndtag eller lignende – og brun okseinderlåret af på alle sider, så det har en god stegeskorpe
Der er ikke rigtig noget, der er bedre, synes jeg – det skulle da lige være sunde is, så jeg kan spare lidt på kalorierne, når nu jeg er lidt af et ismonster
600 g velhængt okseinderlår eller filet4-6 spsk olie100 g champignonskiver100 g bambusskud - skåret i bjælker1 rød peber - skåret i strimler1 grøn peber - skåret i strimler1-2 porrer snittet i skiver på ca
2 udskårne steaks a 100 g, fx okseinderlår. 2 udskårne steaks a 100 g, fx okseinderlår. Da jeg er storforbruger af diverse madmargasiner, skal opskrifterne jo indimellem afprøves
Carpaccio af okseinderlår med feldsalat og urter450 gr okseinderlår skåret papirtyndt70 gr pinjekerner100 gr feldsalat1 bundt basilikum1 bundt radiser1 bundt brøndkarse100 gr frisk høvlet parmesan6 spsk jomfruolivenolie3 spsk balsamicoFriskkværnet peberFå slagteren til at skære kødet helt papirtyndt. 450 gr okseinderlår
Kom en olivenolie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen – ingen plastikhåndtag eller lignende – og brun okseinderlåret af på alle sider, så det har en god stegeskorpe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.