Jeg havde brug for noget nyt tilbehør til en hovedret, og det skulle gerne være en løgkompot. Denne løgkompot smager utroligt godt, for der er en god harmoni mellem det sure og det søde
Siden jeg spiste frokost på en skøn cafe med min svigermor for et par måneder siden, har jeg drømt om fiskefrikadeller med løgkompot, og her til aften skulle det endelig være
Løgkompot er en af de heldigere. Til en krydret og nem løgkompot skal man bruge. Og sandwichen til søndagsfrokosten med grisesteg og løgkompot kunne jeg såmænd sagtens spise hver dag i en uge uden at blive træt af det
Jeg serverede kartofler, gulerødder og røder som var bagt i ovenen til samt en lækker løgkompot. 1 stykke kamsteg8 store champignon1 æg1 skive daggammelt brød1 bundt frisk timian1 lille løg i ternsalt og peber1 pakke serranoskinkeSværen skæres af stegne og koges i slatet vand i 20 min
Bogen giver opskrifter på at skabe det meste helt fra bunden, såsom Lammerullepølse med rabarberchutney, Grillet lammekød med ærtepuré og syltede majroer i hyldeblomsteddike og Stegte sild i krydret eddike med lun løgkompot samt opskrifter på hjemmelavet surdejsrugbrød, knækbrød mv
Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos. Lækkert, lækkert, lækkert. Endnu en velsmagende fiskeret. Når først børnene tager to gange og næsten skændes om det sidste fisk, så ved vi det smager
Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos. Der er lidt forarbejde med at klippe papiret, og det er vel heller ikke strengt nødvendigt, men det giver et godt værktøj at grille fisken i
Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos kan sagtens anvendes til tilbehør til andre retter. Læg løgkompotten over i et jævnt lag, og mosen ovenpå, ligeledes i et jævnt lag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.