Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
M. i. n. s. v. g. e. r. m. o. h. a. b. d. t. p. k. f. å. ø. l. -. u. O. G. ,. N. E. T. I. é. =. 2. 0. æ. (. j. 5. y. ). 1. L. 3. V. H. J. c. 7. D. '. K
P. å. v. o. r. e. s. f. a. i. t. p. d. ,. R. u. n. O. k. H. m. C. h. l. æ. g. D. c. ø. y. j. N. b. S. M. ). J. I. 2. 0. (. x. -. 3. ½. K. G. 5. 1. /. 4. 7. ü. L. B. V. T. 9. z. 6. Z. 8. +. E. F. w. '. "
Så er der lige en videreudvikling af det lækre brød. Opskriften er denne gang. 7,5 dl koldt vand, 10g gær, 100g fuldkornshvedemel, 50g speltflager, 800g speltmel, 3 tsk salt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
det smager sindssygt godt hvis du tager et stykke brød og maser hvidløget ud på det. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.