J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Her er lidt inspiration til jer, der er kørt død i den kedelige salatmed iceberg, agurk og tomat. Jeg serverede denne lækre salat til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner og grillede aubergines
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Serveres med en sødelig dressing. Kom kylling og grønt i. 1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta
Til sidst anrettes salaten og toppes med lidt revet parmasan og balsamico/olie. Skær kyllingebrystet i små stykker, krydrer kyllingenmed chili, salt og peber og steg det på en pande til kyllingen er gennemstegt
Som tilbehør havde jeg lavet en salatmed perlebyg, asparges og radiser. lidt salat. da jeg havde veninder på besøg i pinsen, var et farsbrød lavet medkyllingefars og peberfugt, pakket ind i skiver af serranoskinke
Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgursalaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.