Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen. Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Mørbradgryde i stegeso, 8 personer. Mørbradgryde i stegeso 2016-01-31Preparation Time 15mCook Time 1h30m Total Time 1h45mAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) 3 svinemørbrader, rensede for fedt og hinder
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Nå, men det jeg lavede til aftensmad igår var både nemt og lækkert. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Det gav en rigtig lækker smag og med den frosne spinat blev den ekstra sund, dejlig kold og indbydende
Lørdag – lækker, laks. Lækker frokost. Jeg fik i går aftes pludselig rigtig travlt. Jeg har sidste dag i min praktik i dag, og da jeg har været i praktik i bl
En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker
Det var super hyggeligt og super lækker mad. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Den er sød, lækker og dejlig blød og smager skønt – især når den er lun. Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.