Hæld sukker over og læg låg på. Afkøl marmeladen før den hældes på rengjorte glas. Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. 1 kg hindbær
På spisekortet er der mange lækre retter og vi har afprøvet en del efterhånden. Riv først gulerødder, det gøres lettest på en foodprocessor, hak løg og dild fint
De er lavt på kalorie og kulhydrat, også så de er ovenikøbet lavetpå gulerod også. Disse boller, som jeg i dag har lavet er ekstra gode da de ikke indeholder mel
Smør hindbærmarmelade (til du skammer dig) ud over én af to længder og læg den anden oven på. Rul derefter dejen ud på bordet (husk lidt mel på bordet) til den er ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.