Itilfælde af dette henviser jeg igentil en tidligereartikel, ogikkemindsttil denne store metaanalyse vedrørende mættet fedt oghjertekarsygdomsrisikoog lader fokus være andetsteds i dag
Ingredienser. vaniliesaft af en citron. Alle ingredienser røres sammen. Ingredienser. – 1 BRADEPANDE ELLER TIL BUNDE I LAGKAGE. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. Bages ved 200 grader i 35 min. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. 6 tsk vaniliesaft af en citron
Både lysog mørk. Men jeg vildogogså advare dig… De kan gå hen ogblivedin nye afhængighed – jeg havde ihvertfald svært ved ikke at spise dem alle på én gang
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sinfamilie
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lysvillesikkertogså fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en timestid
Pisk æg og sukker lystogluftigt. lyssirup. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved minrigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Om søndagen gør vi os ekstra umage med vores mad og bordet er dækket med dug, lysog blomster. Længe har jeg haft lysttil at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftigoglys æggesnaps. Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiskekreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
Ogi bund og grund er jeg mere til mørk end lys chokolade, så jeg vidste, at de kunne laves bedre. Altså, hvis jeg nu siger chokolade og peanutbutter, så ved du allerede, at vi er ude inoget lækkerhed, ikke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.