Lynstegt grøntsags-sauté med brune ris og hel kylling
Slankedoktor.dk
Slankedoktor.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 grader i ca. 35-40 min. eller til den er gennemstegt. 2. Kasser skindet og pil kyllingekødet af skroget og findel kødet og læg det til side til senere brug. 3. Det resterende kyllingekød kan evt. bruges til næste dags frokost. 4. Rens og vask grønsagerne. Befri spinat for grove stilke og riv bladene i mindre stykker. 5. Skær bønnerne i 5 cm stykker. 6. Skær forårsløget i skrå fine skiver. Bræk broccolien i små buketter og skær peberfrugten i tern. 7. Varm olien på en stor pande. 8. Tilsæt ingefær og knust hvidløg og kom hurtigt bønner, forårsløg, broccoli og peberfrugt på panden. 9. Steg grønsagerne i ca. 5 min. 10. Tilsæt spinat og lad den stege med i 2 min og tag grønsagerne fra varmen. 11. Pisk sojasauce, honning og citronsaft til en dressing og vend den forsigtigt med grønsagerne. 12. Smag til med salt og peber. 13. Kog risene efter anvisningen på pakken. 14. Bland kyllingekødet med grønsagerne og server retten med de kogte brune ris.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.