Bag i ovnen i 8-10 min. Rør gæren og salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. Så rør du melet i lidt efter lidt, det skal blive til tyk klister
-. J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Det gør den dejlig grov og knasende og ikke mindst en del sundere end smør-versionen. Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
-. -. -. -. -. -. -. D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Er I klar på endnu en omgang madpakke-inspiration. I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødder og solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). Dejen deles i 3-4 mindre klumper. Bages i 10-12 minutter Små pølsehorn – perfekt til madpakken. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser)
Skræl resten af grøntsagerne, skær i grove stykker kog det hele mørt i ca. Vintervejr er suppevejr og her er et hurtigt bud på en græskarsuppe med hokkaido
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
"Sidst-på-måneden-ret". 1,5 dl revet ost (brug din yndlings - jeg brugte mozzarella og chili gouda). Kog det friske pasta efter instuktionen på pakken (det tager ca 3-4 minutter) og sæt det til side. Tilføj soltørrede tomater og steg dem i 1-2 minutter. 1,5 dl revet ost (brug din yndlings - jeg brugte mozzarella og chili gouda)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.