Bliver en pakke svinefars altid til frikadeller og hakket oksekød altid til hakkebøffer. Så er det tid til at bevæge sig ud af sin comfort zone og prøve noget nyt
I dag har jeg valgt at lave en chicken-wings-biryani, men man kan også bruge en hel kylling skåret i dele eller hvis det skal gå hurtigt kyllingefilletter
I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Det er altså ikke noget, som man lige bruger op på et par måneder. Jeg har i alt fald på de tre uger, der er gået, tydeligt kunne se, at jeg har fået endnu længere vipper – og jeg elsker det
Billigt er det jo ikke, men vi betegner det som luxus mad, også hvad angår smag. Tømmeren havde mødt en fiskebil oppe ved kirken, og bedt fiskemanden køre ned til os
Herrens Luxus Biksemad. Blogindlæg, madplan. Vasketøj, lægge tøj sammen og på plads. Herren har lovet ungerne en tur på kælkebakken og han skal ud med grønt affald
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.