Denne kaken kan du bruke til så mangt, gir utrolig god bunn og arbeide med tlf bursdagskake o. l isteden for sukkerbrød som er mye mer porøst og jobbe med
Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Læg æblerne i et smurt fad og drys med kardemomme og sukker. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
En deilig sjokolade kakemed biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Ha smør og sukker i en bolle og miks godt med en mikser eller kjøkkenmaskin til det er hvitt og luftig
Og lad os ikke komme ind på hvor beskidt det er, med sådan en kulgrill. Jeg kan ikke huske hvor idéen til denne dessert kommer fra, men det er en dessert jeg kun har fået sammen med min kæreste
En flott og smaksrik kake som ser utrolig flott ut med sin dype røde farge og hvite krem. Tilsett så melblanding og melkeblanding ltit og litt vekselsvis, begynn og avslutt med det tørre
Anret en stor kugle vaniljeis i hvert kræmmerhus og pynt af med chokoladespåner. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud og skil dem ad med en kniv i lidt sukker
Den er så hurtig og enkel at lave, og så smager den himmelsk. En klat creme fraiche eller flødeskum er også rigtigt godt til, hvis du ikke lige har is i fryseren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.