V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Der har i længere tid været lidt stille her på bloggen. Årsagen skyldes, at vi fik solgt vores dejlige (men alt for store hus og ikke mindst "haven") og skulle være ude i huj og hast
Server brødene lune fx til en fetasalat. Server de lune, sprøde brød fx som snacks. Fremgangsmåde. Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål (hold lidt hvedemel tilbage)
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på
K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
En rest kalkun i vores køleskab, ærter og soyabønner fra fryseren og fuldkornspastaskruer fra skabet (det har vi altid på lager), blev i sidste weekend tryllet om til et ganske glimrende aftensmåltid
Vi spiste den lune kage sammen med lidt is og det var helt perfekt til det dejlige solskinsvejr. Rabarberne i sommerhuset er ikke blevet så store endnu, men det kunne ikke forhindre mig i at plukke lidt af dem
Y. e. s. ,. å. r. f. o. t. i. g. a. n. d. u. k. h. v. p. ø. l. j. H. æ. M. b. S. m. L. /. c. y. (. 2. ). 5. 0. 3. -. 4. 1. R. P. G. D. F. T. B. K. O. q. A. N
Denne salat er måske nok lidt efterårsagtig. Dels er den lun og dels er der selleri, æbler og nødder i, alt sammen hører noget der mere hører til efteråret end til foråret
Jeg havde en rest af nogle æbler, der var begyndt at blive melede. Jeg er lidt kræsen hvad det angår, så istedet for at smide dem ud fik jeg lavet en lækker ernæringsforbedret æblecrumble tærte
Lune hveder til en kop aftente. I morgen er det store bededag, hvilket betyder lune hveder i aften. Når man kom hjem med de stadig lune hveder om torsdagen, kunne man ikke dy sig for liiige at skulle have en smagsprøve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.