I dagens opskrift indgår blåbær i en lunbønnesalat, og de byder ind med en lækker sødme. Bærerne varmes ikke men bliver lunet af bønnerne, og det frigiver en særligt sød smag og dæmper syrligheden
Her er de brugt i en enkel og lækker lun salat. Blomkål og kikærter - det er ikke særlig påskeagtigt. Til gengæld synes jeg, at de passer rigtig godt sammen
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Server brødene lune fx til en fetasalat. Server de lune, sprøde brød fx som snacks. Fremgangsmåde. Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål (hold lidt hvedemel tilbage)
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
lun spidskål. Spidskålet bliver hurtigt svitset på panden, så det er lunt men stadig sprødt og knasende, og så bliver det vendt med saftige æbler, masser af frisk mynte, søde dadler og ristede sesamfrø, og det smager virkelig skønt – sådan lidt mellemøstligt inspireret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.