Dagens variation er med kyllingefars, champignon og soltørredetomater. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Tilsæt squash og champignoner og lad dem svitse med et par minuter. ) I dag biksede jeg lige en lækker kødbolle-ret sammen, som manden blev helt vild med
Spinaten er blot skiftet ud med squash og soltørredetomater. Min eksamensopgave blev afleveret, og jeg har nydt solens stråler på terrassen i selskab med bøger, frokost og ikke mindst kaffe
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Dagens ret bygger på en opskrift på bulgursalat fra Spis Bedre nr. Som tilbehør serverede jeg en salat af icebergsalat, ananas og agurk med lidt cremefraiche-dressing smagt til med ananassaft og salt
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Skær champignon i skiver. Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet medsoltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. 1 glas soltørredetomater. 2) Skær/klip de soltørredetomater ud i mindre stykker. 3) Tilsæt fløde, spinat og soltørredetomater til panden. Haslund 500 g. 1 glas soltørredetomater
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pesto og en af mine yndlings. Hvis du endnu ikke har krydset veje med en galette før, så er det kun på tide
Salat med perlerug, aubergine, tomater og fetaost. Eller - jeg kan nu godt spise salat hele året, men ofte kan det være nok med en salat som hovedret, hvis det er så varmt
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørredetomater
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. soltørredetomater. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.