Et lille sidespring: Tilbage til min luftige shake. Der er hverken fløde, peanutbutter eller chokoladesirup i, men vaniljesukkeret har de to opskrifter dog tilfældes. Her kommer min opskrift
S. å. e. r. d. l. æ. k. o. g. s. t. h. i. n. b. u. -. v. ,. a. j. m. f. ø. p. ". M. A. G. T. I. D. y. F. H. V. B. (. 4. ). 5. 0. 3. 2. 1. P. L. R. K. 7. N. ø l
Frisk frugttærte med bær og luftig vanillecreme. Posted on 10. maj 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver
Bearnaise er skønt, og særligt når den er luftig, syrlig og serveres til et godt stykke oksekød. en essens af1 større skalotteløg3/4 dl vand3/4 dl æbleeddike1 spsk tørrede estragongives et opkøg, køler af og sies250 g god øko smør klares i en lille gryde3 æggeblommer piskes godt med lidt salt, pisk til de er super luftige, jeg tror at det gjorde hele forskellen
Jeg elsker alt der har med chokolade at gøre. Jeg har lavet mange slags chokoladekager, brownies, muffins ect, mange gode, men jeg har en favorit og den vil jeg dele med jer
Pisk sukker og æg sammen til luftig masse, tilsæt margarinen i små tern og bland så alt det andet i. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
2) Æg, mel, sukker, vanilje og salt piskes sammen til en let og “luftig” masse. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
6 dl flormelis, 1 dl kakao, 40 g blødt smør, lidt over 0,5 dl mælk og 2 tsk vanillesukker piskes til en luftig creme. 7 dl flormelis, 40 g blødt smør, lidt over 0,5 dl mælk og 2 tsk vanillesukker piskes til en luftig creme
Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen til en luftig masse. Jeg kan efter i dag konstatere, at jeg har rygrad som en regnorm, når det kommer til kager
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Tag ½ af æggehviderne og bland i cremen, til sidst vender du forsigtig de sidste æggehvider så massen bliver dyk og luftig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.