Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
- about sundays. Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
5 min på panden. Det her er en "SKAL PRØVES" opskrift og den er lynhurtig. OPSKRIFT. KyllingGrøntsager efter smag ( jeg har brugt friske sukkerærter, gulerødder, broccoli, spidskål og babymajs)Nudler
1 dl rørsukker1 dl vand½ tsk citronskal(økologisk citron)2 stænger kanel¼ tsk hel nellike1½-2 cm frisk ingefær skåreti 1 mm tynde skiver75 g mandelsplitter eller grofthakkede,smuttede mandler75 g sultan rosinerca. Tag gryden af varmen og lad det trække 15 min. 350 g hvedemel2 tsk bagepulver1 tsk natron1 tsk nellike1 tsk kanel1½ – 2 spsk. salt200 g rørsukker125 g smør3/4 dl lys sirup1 ægStart med at smelte smørret i en gryde. Når dejen er kølet af trilles den til 50 valnødde-store kugler som trykkes lidt flade. 75 g. 75 g. 350 g. 125 g
175 gr. 175 gr. 175 gr. 0,5 dl. Vand og sukker koges op til 115 C. det svarede til 115 C. 3,5 cm i diameter. Lad dem nu stå på køkkenbordet i 45-60 min og få en hinde, mens ovnen varmes op til 155 C. 75 ml. 75 gr. 25 gr. 175 gr Mandelmel. 175 gr Flormelis. 175 gr Sukker. 0,5 dl Vand. 75 ml Piskefløde. 75 gr Mascapone eller phillidelphia ost. 25 gr Flormelis
125 g skyr. 15 g ruggryn/havregryn. ET STORT TILLYKKE TIL ALLE, OM LIGESOM MIN ELSKEDE SØSTER, SKAL GIFTES PÅ DENNE SPECIELLE DAG 07-09-13 125 g skyr. 15 g ruggryn/havregryn
photo vkstockimagesCanneloni med savojkål og ricotta6 friske plade lasagne (eller 12 tørre der koges bløde)½ savojkål200 g ricottaost50 g frisk revet parmesan½ dl fløde¼ tsk frisk revet muskatnødskal af ½ u sprøjtet citron1 fed hvidløg 50 pinjekernerLidt olivenolie til at smøre fadet medGnid hvidløget rundt i en skål og kasser det. 15 minutter, tag stanniolen af og giv dem yderligere 10 minutter til de er gyldne og sprøde. 50 g. 50 pinjekerner
½ vaniljestang180 g sukker200 g smør, stuetemperatur1 stort æg250 g hvedemel75 g mandler, blendet til melFlæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kransene skal have en diameter på 5 cm og ligge med 2-3 cms afstand. 250 g. 75 g
135 g mel. 25-30 minutter (Den vil blive lidt brun på toppen). 3,5 blade husblas. 5 spsk. 2,5 dL piskefløde. 5) Fordel nu hindbærmoussen over den nedkølede browniebund og sæt på køl i 3 timer eller i 1 time i fryseren for at speede afkølingen op, så den hvide chokolademousse kan komme hurtigere ovenpå. 2,5 blade husblas. 5) Fløden piskes stiv. 5) Lad glazen køle ned til stuetemperatur og hæld den da over den helt afkølede hvide chokolademousse i formen. 150-200g tempereret hvid chokolade. 135 g mel. 3,5 blade husblas. 5 spsk flormelis. 2,5 d. 2,5 blade husblas
50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær). 50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær). Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
1,5 dl koldpresset rapsolie. Alle ingredienserne blandes i en stor skål, og hviler 5 minutter på køkkenbordet. Bages i 15-17 minutter ved 200 grader midt i ovnen til de er let gyldne. 1,5 dl koldpresset rapsolie
35 personer var heldigvis en succesfuld én af slagsen. Anledningen var først og fremmest en stor lyst til at prøve at lave sådan en kage, som jeg kun læser om, at andre let stabler på benene, og dernæst havde vi ’tilfældigvis’ lige inviteret 25 gæster lørdag + 2×10 til hhv. søndag og mandag – og sammen med øvrige 4-5 slags kage og fødselsdagsboller over dagene, var der vist kage nok. 350 g hakket hvid chokolade. 5 blade husblas (udblødt i koldt vand). 350 g moste hindbær. 50 g glukosesirup. 115 cm og ca. 7,5 cm højt og 4 mm tykt. 250 g friske hindbær. for 2 meter (4 stk á 50 cm). 350 g hakket hvid chokolade. 5 blade husblas (udblødt i koldt vand). 350 g moste hindbær. 50 g glukosesirup. 7,5 cm højt og. 250 g friske hindbær
500 g svampe. 0,5 L vand. 5. 500 g svampe. 0,5 L vand. Igår aftes skulle vi besøge et vennepar, som for 10 dage siden blev forældre til lille Emil, og jeg havde lovet at medbringe aftensmaden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.