Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. Hvorfor var min mors mon så flade og hvorfor smagte de lidt anderledes end alle andre
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu ogsåsom erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Bland og dæk det til med et klæde indtil om aftenen. Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften på det her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
Som så meget andet plejer jeg at lave den på slump, men formålet med bloggen her er jo netop at få lidt styr på mine opskrifter, når der indimellem går lang tid mellem, jeg laver de enkelte ting, så er det bare så dejligt, at kunne slå op her og se, hvad det nu liiiige var, der skulle i og ca
Så skal det bare stå og trække lidt. Portionen kan selvfølgelig divideres ned, selvom et halvt æg er vanskeligt at håndtere - men man også lave den store portion og gemme nogle crepes naturel til næste dag
Flæk en vaniljestang og mas vaniljen ud på lidt rørsukker ogkom det i gryden. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
Til gengæld er det også et must for mig i den lune version som en del af julefrokost eller påskefrokostbordet, hvor vi topper med stegte champignon og bacon
En af de ting, der så ikke går helt som det skal, er morgenmaden. For tiden kan jeg kun få tykmælk iblandet lidt fløde og blendede brombær/hindbær, samt blåbær og hørfrø på toppen
En præmie man kan se frem til, ogsom man kan tænke på og trøste sig med, når man sidder til fødselsdag og siger pænt nej tak til lagkage, kanelstang, cola, Hariboslik, trefarvet is, chips med holidaydip og andet godt
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.