Jeg er en kæmpe sandwichog bagel fan, så denne opskrift passer mig perfekt som frokost. God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Denne gang har jeg fokuseret på at lave nogetder kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kernerog frø
Lækker frokost sandwich med æg, tomaterog agurk. Har lavet den med halv rugbrød og halv fibertoast, nogen vil nok også kalde det for en amagermad hvilket det nok ogsåer
E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. -. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
Jeg har skruet op for næringsindholdet ved at tilsætte lidt fleregrøntsager, vælge fuldkornsbrød i stedet for det hvide toastbrød og finde en lækker mayonnaise, hvor derer brugt olie af god kvalitet
N. o. g. l. e. a. n. s. k. d. t. å. v. i. r. æ. m. f. ,. ø. D. -. u. b. J. p. y. M. I. j. G. S. w. c. h. z. 2. 7. 5. 1. 6. 0. 4. ½. (. ). F. K. V. P. 3. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.