-. -. -. -. -. -. E. f. t. e. r. a. j. g. o. å. s. i. d. n. l. v. b. u. k. J. ø. ,. m. M. p. B. S. ). O. h. c. y. æ. K. D. ". H. (. F. 2. /. T. 1. 0. 5. ) g
Denne ret er med grønne linserog grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
Hvis man finder en rund model, kan den også bruges på weberen - kan I se det for jer. Dernæst skal man investere i en pizzabagesten - allerhelst en ægte lavasten
Her har jeg valgt at lave middagsbollerne af linserog. ½ kop tørrede røde eller grønne linser. champignon og en del krydderier -lige som jeg kan lide det
For nogle år siden var jeg til olivenolie-smagning (lidt ligesom en vinsmagning) med Cathrine Fogel, der er uddannet leder af de officielle smagninger af olivenolie i Italien
-. -. -. J. e. g. h. o. l. d. r. m. t. a. f. v. s. k. …. n. i. ,. ø. æ. O. p. j. N. c. G. b. y. u. P. (. ). 2. 1. 5. ½. å. 3. ¼. K. x. L. V. I. 6. 9. 0. T. D. –. Æ
-. -. -. -. -. -. H. u. s. k. a. t. g. e. d. i. n. c. h. l. p. r. ø. L. y. o. f. m. v. C. å. ,. 1. 0. D. b. J. T. G. 3. S. æ. j. M. é. /. O. K. P. N. B. F. w. k g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.