Du kan derfor spise som du har lyst til juleaften, og enten dagene inden eller efter, spise lidt mindre og fokusere på, at ramme en balance mellem de indtægter du havde juleaftensdag, og de udgifter, som du bruger de resterende dage/uger
og en opskrift på en lækker efterårssalat, men det er svært at holde det kortere end ovenfor. Somnogle af jer der læser med her ved, fik min mor konstateret uhelbredelig kræft med spredning tilhjernen i foråret
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Eller som frosting oven på cupcakes (så skal den bare stå lidt på køl inden du sprøjter den på). Til servering kan du pynte lidt med frysetørrede bær, chokoladespåner, ekstra flødeskum eller hvad du har lyst til
Det blev en lidt stor portion somdog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag. Denne smoothie kan sagtens bruges som både morgenmad og en let frokost
med lidt ristet brød til. Læg de halve æg i midten, og drys med rejer, salt, peber oglidt karse. Skær avocadoen i skiver, og pres lidt citron over dem, så de ikke bliver brune
Den er færdig når en kniv kan stikkes i kagen, og stadig har lidt dej klæbende til sig. Ingredienserne til denne brownie er tit nogle, man altid har i køkkenet, så kagen er god, hvis man får uventede gæster og lige hurtigt vil baske en kage sammen
Her er lidt inspiration tiljer, der er kørt død i den kedelige salat med iceberg, agurk ogtomat. Jeg serverede denne lækre salat til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner og grillede aubergines
Skær mørbraden i tern ogkom mørbradternene oven på kartoflerne. Røget mørbrad bruges ofte som pålæg. Har har jeg blandet mørbraden med kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret
Kør dadler, mandler, kokosolie, appelsinsaft og –skræl, kanel, havsalt og peber på en foodprocessor i et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidtom marcipan i konsistensen
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.