Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
Det her var en ret jeg lavede til nytår sidste år. Jeg har postet den før men uden opskrift. Jeg har i mellemtiden fået ønske om at oploade opskriften, så jeg tænkte den lige kunne få et oplæg for sig selv
Al’Fez libanesiske falafler. Falalfer er et super godt alternativ til kød. Enten hvis man er vegetar eller hvis man bare ønsker at spare lidt på kød-mængderne, der bliver indtaget
Det er specielt de libanesiske retter jeg plejer at udskyde lidt. 1 dåse foul, den libanesiske eller palæstinesiske udgave (halv kikærter, halv hestebønner) -fås hos samtlige grønthandlere. ) 1 dåse foul, den libanesiske eller palæstinesiske udgave (halv kikærter, halv hestebønner) -fås hos samtlige grønthandlere
Den klassike libanesiske ramadan forret var den lækre sprøde og syrlige fatoush-salat. I anledning af Ramadanen vil jeg da lige give et lille blogindlæg
Så er jeg igen bagud med oploading af opskrifter. ( Tror bare at vi skal vende os til at det bliver til et par opskrifter om måneden, det kan vist ikke blive anderledes
Elsk med Mad
Fatta with love . Det her er en en af mine ynglingsretter - Fatta, en libanesisk ret jeg blev introduceret til da jeg var nede og besøge Libanon mange år tilbage
Jeg mindes ikke at hverken Mormor eller min far rent faktisk lavede denne ret, men den bandt på mystisk vis min fars libanesiske madkultur sammen med min mormors danske, krydret med lidt efterkrigsminder - sådan opfattede jeg det i hvertfald
En ting er dog sikkert, og det er, at rekorden for største tallerken hummus ligger i øjeblikket hos nogle libanesiske kokke, der i maj 2010 lavede 10 tons hummus dvs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.