J. a. ,. o. g. s. k. i. n. e. m. z. r. l. t. v. ø. ). I. d. u. j. h. æ. p. C. M. f. å. b. y. D. U. P. G. N. c. 2. (. 1. 5. 3. ½. 4. 8. 0. F. T. R. -. L. H. S. O. B. é. +. /. ". E. ) g
Nød en frokost alene i solen i dag på min favoritcafé og kunne ikke dy mig for lige at teste deres omelet (som jeg nærmere vil kalde en æggekage, eftersom den ikke var foldet sammen om sit fyld)
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Omeletten kan tilberedes med eller uden piskning af hviderne, og den steges i smør på en stegepande. Smelt smørret på en lille stegepande, skru ned til medium varme, og hæld æggemassen på
Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
D. e. r. m. a. n. g. c. h. i. l. d. v. u. s. t. å. ,. j. ø. o. k. f. p. y. 1. 2. M. -. S. b. 9. W. H. (. ). æ. T. F. J. I. A. L. 3. 0. 6. 8. /. 7. 5. x. z. G. r g
K. a. r. t. o. f. l. e. g. p. ø. s. i. d. n. k. m. b. …. å. h. u. U. v. ,. j. S. B. 4. 2. 0. 1. J. D. æ. O. (. 3. ). y. 6. 5. c. M. -. T. H. I. L. N. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.