For at få en succesoplevelse, vil jeg vente med at afprøve hans "Basisbrød" til min sommerferie, så jeg har god tid til at få skabet en "kultur" en god surdej og ikke mindst have oceaner af tid til at nyde det nybagte brød, måske med koldt smør med en anelse sydesalt
Jamen hvordan kan du leve så fed. Med andre ord er det ikke besværeligt for mig at leve efter LCHF principperne – heller ikke når jeg “hygger” sammen med andre
Denne enkle kake snacken er deilig å ha til kakao eller kaffe'n. Du kan spise den som den er eller dyppe den i smeltet sjokolade for en enda bedre smak
) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Disse små fine kager, kan fremtrylles i de fleste farver, brug frugtfarve. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp
Jubii det er blevet sommer. Solen varmer, man pruster og stønner men vi må ikke klage. Det er så skønt. Denne lille lette ret er super som en forret, eller som en frokost ret
I anledningen af påsken blev noget af toppingen farvet gul, længe leve lidt kunstige farvestoffer. Jeg har længe haft et par stænger marcipan liggende på lager, men har vist bare ikke haft tid eller anledning til at få dem brugt
For den kan man altså ikke leve uden. Bedst som jeg sidder og brygger på den nye blog, og uden omtanke (for helt ærligt, hvem bruger min gamle skodblog til noget som helst
Min yndlings kage. bliver aldrig træt af fragilité. Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra Skærtoft Mølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”
De har en del veganske varer, som er betydeligt billigere end i Danmark, inklusiv agar agar, så jeg bestiller jævnligt derfra, og så er det jo rart at få sine varer leveret til døren
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Det er nemlig endnu ikke lykkedes mig, at lave en surdej som rent faktisk kunne bruges efter den lange ventetid - derfor rugbrød UDEN surdej, og iih hvor er jeg blevet gode venner med det
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.