Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. En cremet vaniljeis med swirl (altså nærmest striber/streger) af den lækreste dulce de leche med flager af havsalt serveret med lidt friske blåbær
Og det er bare ganske enkelt en pose frosne bønner, lidt god olie og salt, og vupti en halv time senere er der sprøde, lækre bønnefritter, der passer som tilbehør til stort set alle retter
Jeg synes dog dejen var noget tynd i det, så jeg tror hvis jeg laver den igen, så tweaker jeg lidt på ingredienserne og pisketiden, men nu får I den som den blev lavet
Blend alle ingredienser til en cremet spread. Spis den som pålæg ovenpå rugbrød med agurkeskiver eller brug den som smørelse i dürumruller eller tortillas
Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. stor håndfuld blandede bær. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Tryk den runde ende flad - dette er bamsens hånd. Her en how-to på hvordan man laver en sød lille bamse, denne passer rigtig fint både til kager og til cupcakes
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
Helt uden fancy påfund og anderledes ingredienser. Det er netop tilfældet med disse dadelkugler. De er så meget 'back to basics', som de overhovedet kan blive
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.