B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. -. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
Tilbage i oktober var jeg med min mor ud handle ind i Fakta. Jeg vidste at de skulle ligge inde med en Matilde Chokoladekageblanding der var glutenfri og jeg ville tjekke det ud
Opskriften Sweatza (som kan ses på billedet nedenfor) bagte jeg, da jeg fik gæster – den var en stor succes, og det kom som et chok for mit selskab, at kagen var uden sukker
H. v. i. s. d. u. e. r. n. y. P. a. l. o. k. ø. t. g. m. b. p. f. å. S. ,. h. K. T. ´. ". B. 2. 0. 1. 3. D. j. J. -. (. ). A. ”. æ. L. N. G. U. #. . E. R. Ø. O. c. V. q. %. W. I. w. M
Lokal Brugsen Chokoladeharer 12,95. -. Harerne består af mælkechokolade. De har et godt knæk og en lækker smag, men jeg er ikke så glad for eftersmagen
Billedet er venligst udlånt fra Jakobsens. Jeg har smagt på produktet og her får I så min anmeldelse. For et par måneder siden lancerede Jakobsens 2 smørepålæg med chokolade
Jeg har været så heldig at vinde en konkurrence på Facebook afholdt af den seje Camilla Edlenborg. Pakken jeg vandt indeholdt en masse lækkerier som kan forsøde en ellers stram kostplan
D. e. r. f. i. n. d. s. k. å. m. a. g. P. l. o. -. t. b. ø. p. ,. j. E. v. æ. I. h. u. y. ". M. J. V. S. A. B. H. F. Ø. N. 2. (. R. ). 1. c. G. x. U. O. z. £. 4. /. w. K. L. T. W. 3. 0. ´. *
Billedet fra Allergikost. Det skal siges, at jeg er 100% ærlig i mine anmeldelser omkring de sponsoreret produkter, jeg prøver ikke at sælge jer noget, jeg ikke kan stå inde for og ikke synes er i god kvalitet
Stegte fiskefileter med urter og citron (tirsdag)Oksetern med ingefær og soja (lørdag)I går cyklede jeg forbi fiskemanden og købte 350 gram friske rødspættefileter og fulgte herefter den simple opskrift til denne lækre hverdagsret
L. ø. r. d. a. g. f. t. e. n. s. k. u. l. R. m. O. b. æ. y. P. o. p. v. S. å. ,. i. c. D. h. 1. 2. 4. 0. V. 3. C. q. T. j. Æ. M. é. I. H. A. K. /. F. B. E. J. w
Der er en støbejernsgryde på billedet, så det bruger jeg også. Jeg tænkte at jeg ville prøve det af, så her er en form for anmeldelse af opskrift, metode og brødet
I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. C. p. h. a. g. w. k. v. j. å. A. t. D. c. 3. S. 2. 0. æ. u. K. ø. J. ,. T. R. B. M. O. P. G. H. N. z. L. y. é. '. -. Å. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.