Lasagne
amao
amao

Lasagne

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 - 3 løg
  • 5 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 3 stænger bladselleri
  • 500 g. oksekød (8 - 12 % fedt)
  • 2 dåser flåede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 bouillonterning (okse el. grøntsag)
  • Salt
  • Peber
  • Oregano
  • 150 g. revet ost
  • Mornaysauce
  • Muskatnød
  • Mælk
  • Lasagneplader

Instruktioner

    Kødsovs:
    Løg, hvidløg, gulerødder, bladselleri og oksekød svitses og blandes med de flåede tomater, tomatpuréen, bouillonen som er smagt til med salt, peber og oregano.

    Ostesovs:
    Ost, et skvat mælk, mornaysauce og muskatnød varmes op til osten er smeltet.


    Tilberedning:
    Kommes i et smurt fad, ved 200 grader almindelig ovn i ca. 35 minutter og 10 minutters eftervarme.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.