I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. e. n. u. a. f. t. s. å. r. p. v. o. ,. -. l. g. d. k. b. S. m. ø. D. y. æ. h. 1. 5. 0. c. (. /. 2. ). j
I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Skær sværen af stegen og fjern det tykke stykke flomme, der sidder under nakkestegens svær. Æbler og gris – en blanding, der går helt tilbagetilvikingetiden – og måske endda før
Langstidsstegtkylling med broccoli. Forberedelsestid. Tilberedningstid. Jo, det lyder som en omgang dameblads-mad som rækker ihærdigt ud efter dindårligesamvittighed her efter jul
Søndagen bød på regn og et vejr som mest af alt mindede om det efterår som lurer rundt om hjørnet. Men pyt for det byder også på hygge indenfor og det trængte jeg ligetil
Brændende kærlighedi nye klæ’r. Forberedelsestid. Tilberedningstid. Spoleben alligevel. Det er et billigt – men rigtig lækkert – stykke kød, som har tætte familiærerelationertil skanken (et iøvrigt også billigt, men glimrende stykke kød)
Sådan er det bare -nu er det jo svært at mislykkes med en nakkesteg – men jeg tænker mest på oksekød eller vildt- det bliveraldrig tørt eller sejt i en Rømertopf
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. o. m. h. y. l. k. v. u. f. R. p. 6. j. V. b. 8. 5. 0. 1. /. 4. 2. æ. T. S. ,. å. c. -
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.