Dup andelårene tørre og krydr dem med salt og peber. Andelårene skal gerne lige være dækket af væden. Tag andelårene op, og stil dem til side, men saucen sies
Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland tomaterne ved, drys salt, peber og basilikum på og lad det hele snurre 4 – 5 minutter
Andelår. Andelår. 4 andelår. 4) Tilsæt andesky fra andelårerne i ovnen. 2) Gnid andelårerne godt i olivenolie, salt og peber. 3) Steg andelårerne i ovnen i ca. Servèr andelårerne sammen med kartoffelmedaljer, sauce og varme honningglaserede brombær 4 personer. 4 andelår
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Snu andelåret. Andelår (2 porsjoner). 2 stk andelår. Ha litt salt og pepper på andelåret, stek det med skinnsiden ned på middelshøyvarme i 5-7 minutter til skinnet blir crispy. 1/2-1 kopp saus fra andelårene. Relatert Andelår (2 porsjoner). 2 stk andelår. 1/2-1 kopp saus fra andelårene
Steg andelårene på skindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer. 2 andelår. 2 andelår
4-5 personer2 kg. afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug
J. e. g. h. a. v. d. n. o. l. å. r. t. i. s. f. j. u. ,. k. ø. p. m. E. -. æ. b. y. w. D. (. 4. ). á. c. 3. 5. 0. 6. 2. 9. 8. 1. R. S. P. L. V. T. 7. M. é. H. F. ´. A. d g
Da vi skulle have gæster sidste weekend besluttede jeg mig for at langtids grille en nakkefilet. Den blev super lækker og mør og absolut værd at servere for gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.