Lammespyd med Karljohansvampe og Trøffelolie til 2 personer. På min fødselsdag serverede jeg denne ret sammen med en kold kartoffelsalat med spidskål og krydderurter (her)
Jeg serverede kartoffelsalaten til lammespyd med karljohansvampe og trøffelolie (her). På min fødselsdag havde jeg besøg af min mor til en gang udsalg og god mad
Steg lammespydende imens. Server med lammespyd, za’tar, tynd yoghurt og limebåde. Lammespyd med couscous og Za´tar4 personer500 g lammekød, fx culotte skåret i små ternDressing3 knuste fed hvidløg med 1 tsk saltsaften fra ½ citron1 tsk stærk røget paprika 1 tsk sød røget paprika2 tsk stødt spidskommen3 spsk oliven oliesort peberSkær lammekødet i tern træk på spyd og pisk marianden sammen og hæld over
1. Rør lam med salt, peber, persille, hvidløg, mel og æg, og form farsen til aflange ”pølser”. 2. Steg dem i en forvarmet ovn ved 220°, til de er gennemstegte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.