L. a. m. ,. -. i. l. e. v. r. n. t. D. b. f. o. s. p. S. d. h. g. c. u. k. æ. y. ø. M. E. j. å. N. (. 4. ). 1. ½. 5. 0. F. 2. V. é. P. C. R. 6. T. 7. 8. K. 9. A
Mine to måltider igår og jeg var som i stopmæt og tilfreds hele dagen. Det ene måltid var to-go rester fra dagen før og aftensmåltiddet var en god portion af den "hotte" blomkål samt avokado med pesto på siden
L. a. m. ,. -. i. l. e. v. r. n. t. d. k. b. f. å. o. g. u. s. y. p. ø. j. N. h. c. æ. M. E. D. (. 4. ). 1. ½. 5. 0. F. 2. S. V. é. P. C. R. 6. T. 7. 8. K. 9. A
Pil jomfruhummerhalerne i rå tilstand og lad dem herefter stå fremme mens du hakker kød osv. Hak de to mørbrad efter behag og krydr med lidt salt og peber samt aspargesmayonnaisen
Du kan for eksempel servere fiskedellerne til perlespeltsalat med avocado, mandler og pesto, quinoasalat med granatæbler og feta, et simpelt smørstegt spidskål eller chunky ovnfritter og hjemmelavet remoulade
Nå, men menuen i aften står på lidt let og lækkert, nemlig en omgang perlespeltsalat ala. - for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
I denne perlespeltsalat har jeg puttet æbletern, avokadotern, rødløg og hakkede mandler. Det, der er smart ved perlespeltsalat er, at du kan putte lige de ingredienser i, som du har lyst til
Imens hakkes hvidløg, forårsløg og squash i små stykker. Perlespeltsalat. Det hele blandes sammen og krydres med salt og peber og lidt olivenolie til at give en cremet konsistens
Ved først kylling i mel derefter i æggeblandningen og til sidst i cornflakes. Til kyllingen fik vi en perlespeltsalat med grønnebønner of avocado -mums
Salt og peber. Skær hokkaidoen i små firkanter og løgene i både. Kom hokkaidotern og løgbåde på en bageplade beklædt med bagepapir og vend det med olie, salt og de skårne timianstilke
Vend dem godt undervejs og tilføj løbende marinaden, som smyger sig om mørbraden. Vend dem i olie, salt og peber i en skål og steg dem sprøde, krydr med salt og peber og vend persillen i ternene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.