i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. f. t. e. r. n. g. o. d. ,. h. v. m. a. l. æ. j. b. k. ø. M. D. p. å. s. u. z. S. N. ”. y. q. O. K. G. –. (. 2. ). 3
Kylling bryst med ben og evt kyllingelår. Vispiser det med en dejlig grøn salat. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingenog det hele er saftigtog lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert ogikke så tungt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimplemed hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter ogbliver sprød i ovnen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. s. p. r. m. a. n. u. l. ø. d. o. å. t. M. b. h. v. æ. k. D. f. j. 2. 0. 1. L. c. ,. y. G. –. (. ). 4. -. ½. S. K. H. T. V. 5. N
Nu nærmer tidensig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hivesopskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, ogikke bare står isig selv
Kommentarer
mariannepagh
Hvor længe skal denne ret have i stegesoen ?
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.