Så snart lammekøllen er kommet ud af ovnen, skruer du temperaturen op på maks med grill og varmluft. Når de er godt brune, tager du dem ud og vender dem, sådan at de bliver grilletpå alle sider
De skal ikke have længe pågrillen og ikke direkte over kullene. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
Forår spreder lethed, glæde og giver mig lyst til lam på menuen. Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1 lammekølle 1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfast fad. Lad lammekøllen hvile i 10 minutter før udskæring. Mandel tomatsalat200 gr mandler½ kg dadeltomater2 kviste mynte3 kviste bredbladet persille1 lille bundt purløg½ dl citronolivenolieTænd ovnen på 200 gr. 1 lammekølle 1,5 kg
Grill Kylling på Rotisserie. Grill Kylling på Rotisserie. Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min
Læg låg på stegesoen og sæt den i ovnen. Rids lammekøllen med en skarp kniv, ca. Læg lammekøllen i og. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Lam › Lammekølle 1 lammekølle. Til 4 personer 1 lammekølle 3 dl mørk øl (jeg brugte porter) saften fra 1/2 citron 3 fed hvidløg i små tern 4 kviste rosmarin 2 æbler i både 2 løg i både 1 fennikel 10 blommetomater (evt
Læg lammekøllenpå en bagerist, og sæt den i ovnen med bradepanden under. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over. Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem
Påsken er over os og det betyder at der skal lammekøllepå menuen. Vi holder alle fire påskeferie , hvor vi har tid i kalenderen til at være sammen med gode venner og familie
V. i. h. a. v. d. e. g. æ. s. t. r. å. f. n. ,. o. u. k. l. m. j. p. w. ø. y. D. H. N. b. P. S. (. 4. ). 3. 1. 2. 5. 0. /. -. 6. 8. L. F. O. R. c. T. M. 7. 9. è. B. K. A. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.