Påskelam. ‘Se Påsken fra et lams synspunkt du-ah-uh…’ en Shubidua Revival Klon…. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år. På bedste Middelhavsvis. Dette indlæg blev udgivet i Lam, Opskrifter og tagget grill, lammekølle, Opskrifter, påskelam
Forår spreder lethed, glæde og giver mig lyst til lam på menuen. Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1 lammekølle 1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfast fad. Lad lammekøllen hvile i 10 minutter før udskæring. Mandel tomatsalat200 gr mandler½ kg dadeltomater2 kviste mynte3 kviste bredbladet persille1 lille bundt purløg½ dl citronolivenolieTænd ovnen på 200 gr. 1 lammekølle 1,5 kg
Læg låg på stegesoen og sæt den i ovnen. Rids lammekøllen med en skarp kniv, ca. Læg lammekøllen i og. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Lam › Lammekølle 1 lammekølle. Til 4 personer 1 lammekølle 3 dl mørk øl (jeg brugte porter) saften fra 1/2 citron 3 fed hvidløg i små tern 4 kviste rosmarin 2 æbler i både 2 løg i både 1 fennikel 10 blommetomater (evt
Læg lammekøllenpå en bagerist, og sæt den i ovnen med bradepanden under. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Påsken er over os og det betyder at der skal lammekøllepå menuen. Vi holder alle fire påskeferie , hvor vi har tid i kalenderen til at være sammen med gode venner og familie
V. i. h. a. v. d. e. g. æ. s. t. r. å. f. n. ,. o. u. k. l. m. j. p. w. ø. y. D. H. N. b. P. S. (. 4. ). 3. 1. 2. 5. 0. /. -. 6. 8. L. F. O. R. c. T. M. 7. 9. è. B. K. A. n g
honning over køllen, inden der kommes låg på gryden og kom den i ovnen ca. Tag kødet op og pak det godt ind i sølvpapir, imens man laver en sauce ved at stavblende væden og grønsagerne, lammekøllen er tilberedt i
Det eneste man skal passe på er at der er tale en en masse små muskler så hvis man hiver og slider for meget i den risikerer man den falder fra hinanden, men ellers er det nemt nok
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.