Hverdagsfavoritter – glutenfri og mælkefri af Karina Villumsen. Fås både som E-bogog i bogform hos helsekostbutikker ogboghandlere landet over (hvis de ikke har den, kan den bestilles)
Jeg har dog holdt mig fra den siden jeg fik konstateret laktoseintolerance, hvilket til tider kan være svært når man er så vild med Cocio som mig Desværre er vi ikke så heldige her i Danmark at have en laktosefri variant på nuværende tidspunkt, men jeg håber det kommer
mælkeallergienog så har jeg tilsat lidt vanille og mynteessens. Heldigvis så ville kageguderne mig og Alexander det godt, for kagen endte med at blive rigtig flot og med en masse detaljer til at prikke til fantasien, lige som jeg havde tænkt mig den skulle
En rigtig god veninde har eksperimenteret meget med de korte juicefaster på et par dage, og fortæller mig, at hun faktisk kurerer sin mælkeallergi ved at tage en weekend fra fredag eftermiddag/aften til søndag med, alene på de friskpressede juicer
for en stund, men da min mælkefri kogebog ”Det Mælkefri Køkken” fik en anmeldelse på hjemmesiden ”Børn med mælkeallergi”, og der i kommentarfelterne strømmede ind med ønsker
Jeg har tidligere nævnt hendes laktoseintolerance, der som sådan ikke er farlig… Men det kan på ingen måder være rart, at gå rundt i skolen og være bekymret for, om der kommer tyndt med ud, når man slår en prut… Ej heller er det fedt, at rende rundt med rumlende og øm mave, og prutter, der lugter af sur mælk
Jeg har dokumenteret min hverdag i Italien, med laktoseintoleranceog jeg har en del billeder som jeg gerne vil dele med jer Dette vil I få fornøjelsen af at se i et separat indlæg
Tagged bryllup, bryllup på munkebjerg hotel, bryllupsplaner, den laktosefrie blog bryllup, den laktosefrie blog munkebjerg hotel, laktosefri bryllupsmenu, laktosefri hverdag bryllup, laktoseintolerance bryllup, laktoseintolerans bryllup, vi skal giftes
De to forfattere, Annika og Winnie Methmann, er søstre, og står bag bloggen Femme Food, der blev sat i værk efter Annikas møde med diagnosen mælkeallergi, der gav nye udfordringer i køkkenet
Hæld resten af vandet i blenderen og blend igen. Ikke udblødte nødder og kerner kan også bruges, hvis det skal gå stærkt en morgen, men udblødte nødder og kerner er lettere for kroppen at fordøje
For noget tid siden blev jeg bedt af Anette fra maelkeallergi. Jeg kløede mig lidt i skægget og tænkte et par tanker og kom så op med denne menu - og tilgangen er, at det først og fremmest ikke skal være for svært
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.