E. n. s. y. r. l. i. g. u. k. e. b. ø. d. a. m. J. t. o. v. f. ,. å. j. p. æ. h. c. D. é. O. -. S. L. T. I. 1. 3. 0. 5. 2. ½. G. C. (. ). B. 7. H. R. N. /. K. M. ". A
Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. Det er svært, hvis ikke umuligt at få et så flot resultat derhjemme og det handler ikke om hemmelige ingredienser, ovnene vi har i hjemmet er bare ikke bygget til at bage i (hvor ironisk det end lyder)
Ihvertfald har jeg bagt både brød, scones ogcitronkage - sidstnævnte var en klar vinder i smagstest, og nu på andendagen er den stadig lige så svampet og lækker som da den kom ud af ovnen
Tykke og svampet pandekager fri for laktose. Mælken er skiftet ud med soyamælk og stedet for at steget dem i smør så bliver de stegt i lækker kokosolie
Selvom der nu efterhånden findes laktosefrie oste, fra blandt andet Astrid & Aporna (læs artiklen her) samt Valios emmentaler ost, så er kan man også sagtens lave lasagne helt uden ost
Min far havde fødselsdag i weekenden og min mor havde bagt en lækker jordbær lagkage. Find en står skål frem og hæld æggene deri sammen med sukker og vanillesukker og pisk grundigt med en håndmikser
Når man har en sød tand som mig og er rigtig glad for kage, så kan man sagtens spise det hver dag – især på arbejde, hvor man sidder og hygger med en kop te og ens arbejde
Tilføj lidt laktosefri smør på panden og lav pandekagerne. I dag er det pandekagedag og jeg fik hurtigt lavet nogle bananpandekager til kæresten og mig
Kan indeholde spor af nødder og jordnødder. Laktosefri is fra Carte d’Or. Der er lige blevet lanceret 2 forskellige laktosefrie isvarianter fra Carte d’Or. Carte d’Or Gelateria Nordic Berries & Cream, 850 ML, er en frisk og sød flødeis med en delikat smagskombination af blød vaniljeis, boysenbær og jordbær toppet med en sauce. Laktosefri flødeis med cheesecakesmag, boysenbærsauce (7,5%), bærsauce (7%) og jordbærstykker (0,4%). Laktosefri SKUMMETMÆLK, laktosefri FLØDE (17%), sukker, glukosesirup, druesukker, boysenbær (2. 5%), laktosefri. SKUMMETMÆLKSPULVER, jordbær (1,1%), hindbær (1,1%), solbær (0,9%), brombær (0,7%), stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi, carrageenan, pectin), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), aromaer, surhedsregulerende middel (citronsyre)
Aalbælk Specialiteter har sammen med Coop Danmark udviklet økologiske, laktosefrieog glutenfrie pålægspecialiteter, der er i Fakta avisen fra torsdag d
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.