Rør krydderurter, hvidløg, citronsaftogcitronskal sammen og krydr med salt og peber. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
Salaten med det friske touch af citron egner sig rigtig godt til fiskeretter, men den var nu også superdejlig til den oksesteak, som vi grillede og nød til
Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløg og persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
D. a. j. e. g. l. ø. r. d. f. t. n. s. k. u. i. h. y. o. ". T. I. O. J. m. v. å. b. p. c. A. 2. 4. P. ,. H. w. æ. B. -. ). C. 5. 0. 1. /. S. R. F. 8. G. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.