Kartofler:
1: kartoflerne koges med skind i 15-20 min, lægges på et stykke bagepapir og trykkes flade, med en gaffel.
2: salt og peber og presset Hvidløgsfed blandes sammen med smeltet smør/ margarine, og smørres på kartoflerne.
3: bages ved 220 ℃ i 15-20 min.
Laks:
1: hvidløg, persille, purløg, dild, peber og salt, olivenolie og citronsaft blandes sammen.
2: asparges skylles og rengøres, lægges på en bageplade beklædt med bagepapir, sammen med lakse portionerne , olivenolie og salt og peber drysses over efter smag og gnides ind.
3: revet parmesanost drysses over aspargesen efter smag.
4: hvidløgsblandingen lægges ovenpå lakse portionerne.
5: bages i ovnen ved 220 ℃ i 12-14 min.
At noget så nemt og hurtigt kan smage så godt, det er næsten ikke til at forstå. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Og du kan nemt skifte lakse stykkerne kan ud med kylling eller en anden formfor kød. Det er ikke altid helt nemt at bestemme sig for, hvad man vil have til aftensmad, og somme tider må det også gerne gå lidt hurtigt
Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
Det er desværre ikke lige meget, hvad for noget laks du spiser. Det er derfor en energi rig fisk, som man ikke skal spise for store mængder af, hvis du gerne vil spare på kalorierne
Pluk den varmrøget laks i små mundrette stykker og fordel dem udover salaten. Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressing til og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer
Ta pannen av platen og tilsett osten, rør forsiktig rundt. 1/2 ts sitronpepper. 1/2 ts red curry pulver. 4 lakse fileter uten skinn. 2 vårløker. 1/2 rød chili. Rør forsiktig rundt og la småkoke i 4 minutter. Tilsett reker og bacon, bland forsiktig i sammen og la småkoke i 2 minutter. 1/2 ts sitronpepper. 1/2 ts red curry pulver. 4 lakse fileter uten skinn. 2 vårløker. 1/2 rød chili
Skyl og hak oreganoen og fordel den over rødbederne. Skær laksen i fire lige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne
Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksenforsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
2. 2. 2. 2. I. d. e. n. m. ø. r. k. v. i. t. u. s. o. l. æ. g. a. f. P. p. å. b. h. D. ,. c. R. L. K. S. B. 1. 5. /. 4. 0. 3. %. ½. F. H. y. M. T. -. 6. 7. A
Der til har jeg valgt at servere perlespelt da synes de smager skønt og er lidt mere grov i det uden at det bliver for voldsomt, men stadig er en blød kerne der ikke er hård at tygge
Hell grønnsakene i en ildfast form. Legg laksestykkene på toppen. laksestykker. minutter, midterste rille på 200 grader. Snu på laksen og grønnsaker og la de stå i 5. 2
Forberedelsestid. fuld varme for fuld skrue til den falder sammen. 2 personer. 20 minutter. 2 små laksefileter uden skind. 2 plader butterdej. Tag butterdejspladerne ud af fryseren og læg dem på en bageplade med bagepapir i 20 minutter inden du går videre med projektet. Læg dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. Relateret 2 personer. 2 små laksefileter uden skind. 2 plader butterdej
En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.