K. y. l. i. n. g. m. e. d. a. k. r. s. …. j. ,. t. å. u. M. v. o. p. f. h. T. V. 2. G. O. ’. b. æ. ø. (. ). A. –. 1. ½. -. J. P. c. D. S. 4. 0. 8. E. N. 6. H. F. R. "
Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Denne ret er med grønne linserog grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
J. e. g. h. o. l. d. r. m. t. a. f. v. s. k. …. n. i. ,. ø. æ. O. p. j. N. c. G. b. y. u. P. (. ). 2. 1. 5. ½. å. 3. ¼. K. x. L. V. I. 6. -. 9. 0. T. D. –. Æ
Lakridskyllingen finder du andetsteds her på bloggen. I dagens udgave lavede jeg den dogmed ganske almindelige kyllingebryster uden skind eller noget som helst, hvilket gør den en smule kedeligere
Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt og peber. Salt ogpeberYoghurt-agurke-dip. Vend agurk og dild i og server yoghurt-dippen til de bagte rødder sammen med ris eller bulgur
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.