Som opskriftudvikler for Nordisk Tang, har jeg fået æren af at lege medTangsalt, som har en dejlig smag og giver retten Umami, noget som normalt er svært at få ind i de traditionelle desserter
grundsmag - Umami, som beskrives som mundfylde og er med til hurtigere at tilfredsstille madlysten. De her tangsaltet mandler er fuldstændig fantasiske som snack eller i en god salat
Smag til med lakridspulver og limeskal. Det findes i høj grad i disse kugler, ved Nordisk Tangs Tangsalt, som naturligt har et meget højt indhold af umami
Jeg er en chokolade-elsker af hjertet, men de her lakridskugler kan næsten få mig til at skippe det mørke choko til fordel for den sød-stærke aroma fra engelsk lakridspulver sammensat med bløde dadler og kokosolie der – når det har været i fryseren – bliver til de lækreste, seje lakridsklumper man overhovedet kan forestille sig
tangsaltet mandler. Jeg var i starten meget skeptisk overfor det med at bruge alternativer til lasagneplader, men må indrømme at spidskål er et utrolig godt supplement - specielt i denne opskrift
De fleste af Jer kender nok lakridskuglerne fra Johan Bülow. Et par gange om året kommer der nye sæson/højtids versioner og denne sommer står den på Summer – lakrids overtrukket med hvid chokolade og hyldeblomst
For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakrids is medTangsalt. Samtidig er denne både lavet som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is med chokoladegitter
Lakridskugler fra Johan Bülow. Puha, det er lang tid siden jeg sidst har delt noget herinde med Jer, det en næsten helt flovt, for jeg kan jo se at I stadig følger med herinde og det er jeg super taknemmelig for
& som noget ekstraordinært, kan du i dag finde opskriften på disse Jule-nougat-barer medTangsalt, på Nordisk Tangs hjemmeside, hvor jeg er opskriftudvikler
For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakrids is medTangsalt. Isen her kan både laves som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is med chokoladegitter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.