Lakrids Småkager
Charlottes Cupcake Bakery
Charlottes Cupcake Bakery
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det skal du bruge
  • 200 g hvedemel
  • 125 g smør
  • 160 g rørsukker
  • 1 æg
  • ½ tsk. bagepulver
  • 15-20 g Raw Liquorice Powder fra Bülow
  • 15 stk af din favorit LAKRIDS fra Bülow - jeg har brugt nr. 1
  • 1 stor tsk Salt Lakrids Sirup
  • 70 g tørrede tranebær Sådan gør du:
  • Bland alle ingredienserne i en skål * og ælt dejen godt igennem.
  • *Skær lakridsen i mindre stykker og hak også tranebær i mindre stykker.
  • Rul dejen ud i 2 lige store ruller.
  • Læg dejrullen i fryseren i
  • . 30 minutter til den er hård.
  • Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og
  • fordel småkagerne på en plade med bagepapir.
  • Bag småkagerne i en 180
  • grader varm ovn, ved varmluft, i 8-10 minutter.
  • Når småkagerne er
  • færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling, klar til at forkæle
  • ganen.Kan også bestilles på charlotteludvigsen@mail.dk - prisen er 30,- kr. for 10 stk lakrids småkager i cellofan pose.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.