Lagkage med blåbær mousse og hyldeblomst fromage
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Sirup
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 2 spsk mørk eller gylden rom
  • 2 spsk hyldeblomst saft
  • Blåbærmousse
  • 225 g blåbær
  • 110 g sukker
  • ½ vaniljestang
  • 2 blad husblas
  • 2,5 dl piskefløde
  • Hyldeblomst fromage
  • 2 past. æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 3 blad husblas
  • 1,5 dl hyldeblomst saft
  • 1,5 past. æggehvide
  • 2,5 piskefløde

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.