De tre første er sjove at hækle, den fjerde er lidt tung at komme igennem. Måske skal opskriften have en pause så det måske igen en gang bliver sjovt at hækle alle fire dele
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogleaf opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografieraf Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Opskrifterne er inspireret af Louisa Lorang, som er dronning i gode og nemme grønne godter. Pensl nektarinbådene med olivenolie på begge sider og grill dem indtil de får smukke mørke striber på hver side
Som de fleste af de ting jeg laver,. den der vattede konsistens bryder hun sig ikke om. Når du har trukket garnet gennem forreste post, så afslutter du bare som en alm
M. o. d. e. l. n. t. i. s. r. v. p. å. b. a. y. k. N. u. f. O. g. j. ø. æ. h. ,. m. D. w. S. F. H. A. J. T. ". L. K. 3. 0. x. c. 5. 8. /. 4. 2. ½. 1. -. 7. 9. G. 6
D. e. t. r. s. p. æ. n. d. m. g. a. l. k. o. f. ,. y. j. S. h. i. v. å. u. b. -. c. '. V. H. ø. M. N. G. I. 1. 8. 0. E. C. P. O. x. w. R. F. A. (. ). L. +. 9. W. K. J. 2. 4. 5. Y. B
Prøv fx disse italiensk-inspirerede lækre krydderkartofler og suppler med en lækker salat. Pas på, at kødet ikke steger tørt – heller tage den ud lidt før, og lade den trække, end at give den for meget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.